Fout
  • The style sheet "http:///Users/jeroenvandenbosch/Workshop 29 september/07 Het kleine cafe aan de haven.wav" could not be loaded. Check the URL.
    Please contact a site administrator.

Accordeonles

Accordeonles

 

Accordeon spelen is een vak apart, en vergt de nodige kennis. Je kunt uit boeken leren hoe je een accordeon moet bespelen en door het veel te doen zal dat ook zeker lukken, maar..... wat ik persoonlijk het belangrijkste vind bij het bespelen van een accordeon is dat je leert om emotie in de muziek te leggen.

 

De veelzijdigheid van een accordeon is enorm, neem als voorbeeld nu Rowenheze de accordeon klanken knallen letterlijk van het podium zeg maar rustig "een groot feest" , of neem Karel Craayenhof met zijn "adios Nonino" veel trachischer dan dat is er haast niet. Dit zijn twee uiterste van elkaar, maar het geeft wel goed weer wat je allemaal kunt met een accordion. Doormiddel van lessen die plaats vinden in Oosterhout (NB) zal ik proberen om die emotie's naar voren te laten komen in jou muziek spel.

 

Wat is nu een accordeonist:

Dit is een muzikant welke de accordeon bespeelt. (bron wikipedia)

 

Discografie

De veelzijdigheid van de accordeonist Jeroen van den Bosch blijkt onder andere uit de projecten en diverse bands waar hij een bijdrage levert. Hij heeft onder andere samen gespeeld met Antoine Trommelen, Han Wouters, Ad Raams, Aron Raams, Bej Hoogers.

Een muzikale bijdrage heeft hij onder andere geleverd of levert bij: 

Canvas, Rockin Hoempa

Leonard cohen project en Moustaki

Folk band Boys from the county hell

Verjaardagsfeesten

Bruiloften

Zakelijke recpetie

Braderiën/ Markten

Sinterklaas/ Zwarte Piet/ Muziek Piet

Kerstmis

Smartlappen

 

Enz

 

Subcategorieën